×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Прокурор області відвідав житомирську колонію та поспілкувався з ув’язненими

20 травня 2015 року прокурор Житомирської області Любомир Війтович відвідав Житомирську установу виконання покарань (№8).

n 2105154426Під час відвідування Л.М. Війтович разом із заступником Петром Коваленком, начальником відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях Сергієм Костюком та першим заступником начальника управління ДПтС України в Житомирській області Ігорем Калашниковим здійснили обхід приміщень та об’єктів установи, повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Протягом візиту були відвідані об’єкти виробництва, комунально-побутового призначення, гуртожиток для засуджених з числа господарського обслуговування, камери слідчого ізолятора, у тому числі ті, в яких тримаються ув’язнені неповнолітні та жінки, спортзал та приміщення для навчання неповнолітніх, сектор для тримання засуджених до довічного позбавлення волі та православна каплиця для засуджених цієї категорії, приміщення для проведення дистанційного провадження в режимі відеоконференції з судами, комп’ютерний клас для засуджених.

Також прокурором Житомирської області Л.М. Війтовичем на особистому прийомі було прийнято 10 засуджених та ув’язнених.

За результатами візиту проведено оперативну нараду, на якій обговорено проблемні питання діяльності Житомирської УВП-8.

n 2105154426 1

n 2105154426 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework