×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві обіляли фарбою Меморіал слави

Уночі 27 травня невідомі пошкодили Меморіал слави у м. Бердичеві, обливши його червоною фарбою та обклеївши паперовими написами.

n 2705154526За фактом хуліганства розпочато досудове розслідування.

Близько 7.30 27 травня до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про пошкодження меморіалу, встановленого у центрі міста на честь патріотів-підпільників, героїв Небесної Сотні та бердичівлян, які загинули, виконуючи службовий обов’язок у зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група МВ УМВС. Правоохоронці з’ясували, що невідомі особи облили частину пам’ятника червоною фарбою та наліпили роздруковані на папері написи.

З місця події міліціонери вилучили слідову інформацію.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до хуліганства.

Чинним законодавством грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом карається штрафом або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework