Укравтодор віддав 130 мільйонів новачку з кримінальним шлейфом

  11 серпня Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області уклала договір з ТОВ «Будмонтажсервіс І» на капітальний ремонт автодороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці на суму 130,46 мільйонів гривень.

  Про це повідомляється у системі «Прозоро», - передає nashigroshi.org.

  На торги прийшли чотири учасники – «Будмонтажсервіс І», «Енергетично-дорожнє будівництво», «ПБС» та «Спецавто-Буд». Двох останніх замовник відхилив у зв’язку з тим, що учасники не надали підтвердження обсягів робіт по аналогічним договорам, які вимагала тендерна документація. В результаті конкурентом переможця залишилось лише підприємство «Енергетично-дорожнє будівництво», яке не торгувалось на аукціоні, тож економія від очікуваної вартості на торгах склала усього 6%.

 Торги на цю ж ділянку дороги Н-03 Житомир – Чернівці Чернівецька САД оголошує вже втретє. Вперше аукціон був проведений ще на початку березня, де перемогла компанія «Граніт-001» з пропозицією на 30 мільйонів дешевшою ніж у «Будмонтажсервіс І». Але замовник вже після проведення торгів скасував їх через «неможливість усунення порушення, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель».

  Вдруге аналогічну закупівлю Чернівецька САД оголосила в середині березня, але пропозицій всіх учасників були відхилені, тож замовник відмінив і закупівлю.

  Компанія «Будмонтажсервіс І» за останні два роки вперше виграє у тендерах Укравтодору. До цього фірма здебільшого займалась реконструкцією та будівництвом парків у Київській області. Зокрема, компанія підписала 14 договорів з КП «Київзеленбуд» на 353,56 мільйонів гривень. Нині компанія фігурує у декількох кримінальних провадженнях щодо привласнення бюджетних коштів під час реконструкції паркових зон.

  Зокрема, поліція розслідує завищення вартості робіт з реконструкції парку «Наталка» в Оболонському районі, яке у 2018 році КП «Київзеленбуд» замовив у «Будмонтажсервіс 1», ТОВ «ХБСП Мегабуд ЛТД» і ТОВ Фірма «Скала» на загальну суму 121, 72 млн грн.

  Також «Будмонтажсервіс 1» фігурує у справі щодо можливого привласнення бюджетних коштів при виконанні робіт з розчищення і впорядкування озера в парку Відрадний у Солом’янському районі Києва, які «Київзеленбуд» замовив за більш ніж 42 млн грн.

  Крім того, фірма проходить по справах щодо Куренівського парку та паркової зони по просп. Ю. Шухевича між просп. Володимира Маяковського та вул. Оноре де Бальзака.

  Засновниками «Будмонтажсервіс 1» є Андрій Гандзюк, Алла Гандзюк та екс-депутат Чернівецької облради з Партії регіонів Олександр Гандзюк. Керує ним Михайло Палик.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework