Вчитель з Житомирської області увійшов у ТОП-10 вчителів України

  Микола Тарасюк - вчитель з Житомирської області увійшов у ТОП-10 вчителів України за версією найпрестижнішої національної премії  Global Teacher Prize Ukraine. Тепер він на шляху до всеукраїнського визнання та головного призу премії у чверть мільйона гривень.

  Фіналістів премії оголосили 1 вересня у прямому ефірі вечірнього випуску ТСН на каналі «1+1». Серед зіркової десятки – вчителі з Києва, Заліщиків, Чулаківки, Хмельницького, Сум, Кам’янського, Одеси, Житомира, Маріуполя та Благовіщенського.

  Микола Тарасюк викладає інформатику у Житомирській загальноосвітній школі І-ІІІ стпенів.

  «Якщо ми не будемо виховувати активну молодь, ініціативну молодь,  розумну молодь, що зможе на місці здійснювати зміни, то ми не зможемо робити наш Світ добрим, гарним. На своїх уроках я завжди наголошую про те, що кожна наша дія повинна приносити користь! Отримані знання я намагаюсь застосувати при розробці проектів разом з дітьми і їм дуже подобаються психологічні завдання про "сталий розвиток", про "айсберг» – ділиться один  із найкращих вчителів країни.

  «Людина здатна пристосовуватись до будь-якого середовища, а тому і вчитися все життя. Я вважаю, що у вирії інформаційного суспільства дітей варто вчити соіснувати з природою!» – впевнений Микола Тарасюк.

  На десятку фіналістів тепер чекає ассессмент-центр від журі, до якого входять українські та світові експерти, а саме: Зоя Литвин, Роман Тичківський, Лілія Гриневич, Andira Zafirakou, Наталія Мосейчук, Наталія Кідалова та Арсеній Добровольський. Вони три дні спілкуватимуться із учасниками та перевірятимуть їх креативність, професійність та мотивацію.

  Найкращого педагога країни Global Teacher Prize Ukraine урочисто оголосять 3 жовтня. 

  Крім головного призу, один із фіналістів може стати народним обранцем та отримати приз глядацьких симпатій. Для цього за нього або неї можна проголосувати на сайті ТСН tsn.ua.

  “Живу в очікуванні нових відкриттів. І, сподіваюся, нових друзів. Такими мені щороку стають ТОП-10 вчителів країни. Сьогодні о 19:30 у прямому ефірі ТСН оголошено прізвища педагогів, якими можуть пишатися не лише їхні вихованці, а й вся країна. Зустрічайте ТОП-10 2020- року складного і непередбачуваного!” - сказала кураторка премії, українська телеведуча каналу “1+1” Наталія Мосейчук.

  Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала громадська спілка  «Освіторія»  у 2017 році. Відтоді в ній взяли участь майже вісім з половиною тисяч українських вчителів з усіх куточків країни! Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість професії учителя.

  “Щороку ми у Global Teacher Prize Ukraine шукаємо найкращого вчителя України. А знаходимо — найкращих. Бо їх багато, усі вони дуже різні, але об'єднує їх одне: неймовірний талант та покликання. Ми щасливі, що можемо розказати усій країні про справжніх супергероїв нашого часу,“ — говорить Зоя Литвин, голова “Освіторії” та засновниця премії. 

  Премію підтримують компанії Microsoft та Deltahost агроіндустріальний холдинг МХП,  Zagoriy Foundation, JuniorZ, Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Інформаційну підтримку зідйснюють телеканали "1+1" та "Супільне:UA". Компанія Deloitte в Україні виступає партнером премії та забезпечує прозорість відбору переможців. Компанія Deloitte в Україні виступає партнером премії та забезпечує прозорість відбору переможців. 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework