×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Затриманий на Житомирщині зі зброєю іванофранківець не служив в "Айдарі", – СБУ

«У Коростишеві Житомирської області співробітники СБУ та міліції затримали чоловіка у військовій формі, який видав себе за бійця добровольчого батальйона і незаконно хотів провести арсенал зброї»

n 2905154572, - повідомляє прес-служба СБУ.

"Правопорушник видавав себе за бійця одного з добровольчих батальйонів, відкрито демонструючи відповідні шеврони на формі та наліпки на капоті автомобіля, хоча ніяких документів, що підтверджують приналежність до батальйону, чоловік не мав", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили у чоловіка арсенал зброї.

"Під час огляду транспортного засобу правоохоронці вилучили автомат Калашникова, запасні частини до нього (ствольна коробка, зворотна пружина, затвор та ударник), вісім магазинів до АК, майже дві сотні набоїв калібру 5,45 мм та два ножі", - наголосили у прес-службі.

Нагадаємо, на своїй сторінці у Фейсбук, журналістка Олена Галазуза написала, що затриманий чоловік, це боєць «Айдару» Дмитро Богайчук. "У Коростишеві затримали авто, за кермом якого був боєць "Айдару" Дмитро Бойчук, 1989 р. н. О 12 год. авто зупинили, вилучили зброю, а оформили факт затримання о 17:40. Важливо, що протягом доби мали оформити підозру, але час затягували свідомо, як повідомив мені адвокат бійця", – йдеться у повідомленні Олена Галагуза.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework