Найдешевшу пропозицію на реконструкцію Нового бульвару в Житомирі відхилили: переможець не має дозволу на археологічні розкопки

  Управління капітального будівництва «передумало» укладати договір на реконструкцію Нового бульвару в Житомирі з переможцем торгів – ПРБФ «Комунальник», бо компанія не має дозволу на проведення археологічних розкопок та розвідки.

   Про це йдеться в протоколі розгляду тендерних пропозицій від 15 вересня, оприлюдненому на ресурсі ProZorro, - повідомляє zhitomir.info.

  Згідно з даним протоколом, управління капітального будівництва Житомирської міської ради відхилило пропозицію ПРБФ «Комунальник» у 17,7 млн грн на реконструкцію Нового бульвару. Підставою для такого рішення стало те, що переможець повинен був до 14 вересня надати перелік документів, у тому числі дозвіл на проведення археологічних розвідок, розкопок, а також досліджень решток життєдіяльності людини, що містяться під земною поверхнею, під водою, виданий Міністерством культури України. Проте 8 вересня переможець торгів надіслав до УКБ лист, у якому повідомив, що не має можливості виконати дану вимогу.

  Скріншот з протоколу засідання тендерного комітету

  ПРБФ «Комунальник» - приватна ремонтно-будівельна фірма, заснована в 1995 році в Житомирі. Засновником та керівником будівельної фірми зі статутним капіталом у 19,7 тис. грн є Андрій Миколайович Корзун. У Житомирі ця фірма реконструювала стадіон «Спартак».

  Таким чином, відхиливши найвигіднішу пропозицію, замовник може укласти договір з іншим учасником торгів, яким є ТОВ «УК «Комфорт-Буд». Пропозиція цієї житомирської фірми становить 19 млн 110 тис. 290,4 грн. Наразі на ресурсі ProZorro зазначено, що ТОВ «УК «Комфорт-Буд» очікує рішення.

  ТОВ «УК «Комфорт-Буд» зареєстроване в 2016 році в Житомирі, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель. Директор – Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками товариства зі статутним капіталом 1000 грн є Галина Рачковська та Олександр Петровський.

  Нагадаємо, 17 серпня 2020 у Житомирі відбувся аукціон на тендері управління капітального будівництва з реконструкції території благоустрою Нового бульвару з очікуваною вартістю в 22 млн 255,8 тис. грн. Переможцем було визнано житомирське ПРБФ «Комунальник» з пропозицією в 17 млн 732,1 тис. грн.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework