На Житомирщині школяр побив однокласницю до струсу мозку

  14 вересня в школі села Мала Зубівщина під час перерви дев’ятикласник побив до струсу мозку свою однокласницю.

   Про це Korosten.today дізнався від однокласників постраждалої.

  Постраждалу 14-річну школярку звати Христина. Вже чотири дні вона змушена пропускати заняття і лікуватися вдома. Постраждалу дівчину хотіли навіть покласти в лікарню, але не було місць.

  По словам однокласників постраждалої, кривдник чіплявся до неї вже не вперше. Про те, що однокласник постійно чіпляється, постраждала неодноразово жалілася класній керівниці, але та відповідала, що вона, Христина, сама в цьому винна.

  «Під час перерви між заняттями Стас (так звати кривдника – ред.) в черговий раз почав до Христини чіплятися, і коли вона зробила йому зауваження, кинув її, і вона вдарилася головою об землю», - розповідають однокласники.

  Вже вдома дівчині стало зле, вона ввечері розповіла про конфлікт батьку. На наступний день дівчину відвезли до лікарів Коростенської центральної міської лікарні. Лікарі травмпункту поставили діагноз - струс головного мозку, забій потиличної ділянки голови. В графі «травма» стоїть відмітка - «шкільна».

dovidka byling kor

  Лікарі рекомендували постраждалій консультацію невролога та госпіталізацію до стаціонару. Окрім того, Korosten.today стало відомо, що батько постраждалої дівчини звернувся із заявою про інцидент до правоохоронних органів.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework