×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщину повернулися міліціонери, які місяць несли службу в зоні АТО. ФОТО

2 червня тринадцятий зведений загін УМВС області повернувся додому з Луганщини.

n 0206154593Міліціонерів, які впродовж місяця забезпечували правопорядок у зоні проведення антитерористичної операції, зустрічали колеги, рідні та друзі.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Напередодні правоохоронці передали бойові пости своїм колегам, які приїхали їм на заміну. А вже вранці у дворі УМВС Житомирщини своїх захисників зустрічали рідні, друзі та колеги.

Про прибуття правоохоронців до постійного місця дислокації у повному складі, без поранених та хворих, керівництву УМВС доповів командир загону Анатолій Монзолевський.

- Уже понад рік міліціонери Житомирщини допомагають своїм колегам боронити мир та правопорядок у зоні проведення АТО. Щоразу роботу наших правоохоронців високо оцінює керівництво МВС та Луганщини, - зазначив заступник начальника УМВС Юрій Лебідь. – Дякуємо вам за професіоналізм та патріотизм!

Після завершення офіційної частини зустрічі близькі та колеги, не стримуючи емоцій, вітали своїх захисників.

– Основним нашим завданням була охорона стратегічно-важливих об’єктів та здійснення пропускного режиму, фільтраційної роботи, - розповів командир зведеного загону УМВС Анатолій Монзолевський. – Наші міліціонери затримали кількох осіб за підозрою у сепаратизмі, були й інші викриття у вчиненні кримінальних та адміністративних правопорушень.

За словами правоохоронців, ситуація на сході країни значно змінилася. Місцеві жителі активніше демонструють прихильність державності України – жовто-блакитні прапори можна побачити не лише на адмінбудівлях, а й на приватних садибах, оселях звичайних людей. 

Після кількаденного перепочинку міліціонери  приступлять до виконання службових обов’язків у підрозділах Житомирщини, забезпечуючи правопорядок та безпеку жителів області.

n 0206154593 1

n 0206154593 1

n 0206154593 1

n 0206154593 1

n 0206154593 1

n 0206154593 1

n 0206154593 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework