"Де була мама, коли я під потягом лежала?" - історія дівчинки з Коростеня, якій відтяло ноги

"Де була мама, коли я під потягом лежала?" - історія дівчинки з Коростеня, якій відтяло ноги

  В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який транслював телеканал «Україна», у вівторок, 29 вересня, стали відомі шокуючі подробиці трагедії, яка трапилася в Коростені.

 

  Два тижні тому країну шокувала трагедія, яка трапилася з Софією. Дівчинка сама вирушила до школи, обравши коротший шлях через залізничні колії, де стояв товарний потяг з 60-ти вагонів, Софійка вирішила не обходити його, а пролізти під ним. І саме у цей момент потяг рушив.

  «Я знаю цю родину 13 років. Я зі своєю дитиною гралася на дитячому майданчику, побачили поліцію, а на дорозі портфель, і я одразу пізнала, що він Софії», - розповіла сусідка дівчинки, яка стала свідком того, що сталося.

  Машиніст дістав номер матері дитини з щоденника Софійки і повідомив про трагедію. За словами дружини батька постраждалої, врятувати ніжки Софії було не можливо.

  «Софійці дуже складно, у неї почалися фантомні болі. Того дня доньці треба було на другу зміну до школи. Мені потрібно було вкладати молодшу дитину спати, тому Софійку саму відправила до школи. Коли дізналась, що сталося, побігла до лікарні, побачила лікаря усього у крові, питаю: «Де дитина?», а він каже: «У неї не має ніг, але верхня частина тіла здорова», - розповіла на каналі «Україна» мама постраждалої дитини.

  Ситуація ускладняється напруженими стосунками між мамою дівчинки та родиною батька Софії. Дружина батька заявляє, що дівчинка голодувала, вітчим жорстоко з Софією поводився, а небезпечний шлях через колії до школи показала мама. Та остання спростовує це звинувачення.

Джерело: korosten.today

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 04/10/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework