У Житомирі на Новому Бульварі поставили тимчасову огорожу – з 5 жовтня мають почати реконструкцію

У Житомирі на Новому Бульварі поставили тимчасову огорожу – з 5 жовтня мають почати реконструкцію

  2 жовтня у Житомирі на Новому Бульварі поставили тимчасову огорожу – з 5 жовтня мають почати капітальний ремонт. Виконуватимуть його у три етапи, а завершити мають до 21 квітня 2021 року.

 Про це в коментарі Суспільне.Житомир розповів представник компанії-підрядника Олег Білоусов. За його словами, на першому етапі роботи проводитимуть від вулиці Пушкінської до обласної бібліотеки імені О.Ольжича:

  "Поки плануємо огородити тимчасовою огорожою територію десь місяців на 2. З понеділка (5 жовтня – ред.) ми починаємо демонтажні роботи, і вже працюватиме техніка. Почнемо знімати покриття. До другої частини робіт приступимо, коли вже повністю завершимо роботи тут. На тій половині фонтан, і роботи в зимовий період там не треба виконувати".

  За графіком капітальний ремонт Нового Бульвару мають завершити до 21 квітня 2021 року, каже керівник міського управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов:

  "На цьому тижні було укладено договір з підрядною організацією, яка перемогла в тендері на виконання робіт капітального ремонту на Новому бульварі. Зараз ідуть підготовчі роботи, облаштування будівельного майданчика. Планується укладання гранітної плитки, нове освітлення, облаштування поливу, висадження нових зелених насаджень, встановлення нових зон відпочинку, зокрема, лавочки та ігрові зони"

  За словами В’ячеслав Глазунов, реконструкція проводиться за кошти міського бюджету. На це витратать 19 мільйонів гривень.

 

Авторка: Аліна Домбровська

 Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework