Бігуни готуються до другого трейлового забігу «Марафон навколо Житомира»

Бігуни готуються до другого трейлового забігу «Марафон навколо Житомира»

  В Житомирі 14 жовтня (середа) відбудеться вже другий трейловий забіг «Марафон навколо Житомира», який був започаткований як продовження «Плану Ж».

   З нашого міста бігуни мають 6 бігових напрямків з умовною назвою «План Ж», що умовно малює контури логотипу міста у формі стилізованої літери Ж.

  З’єднавши маршрути бігових шляхів на карті вийшло коло з загальною довжиною понад 42 км. Для бігунів – це марафонська відстань. Саме з цього моменту у бігуна-аматора Юрія Мілованова зародилось бажання започаткувати та зробити традиційним забіг «Марафон навколо Житомира». Щоправда, відстань складає близько 44 км за цим маршрутом.

  Так співпало, що перший забіг відбувся саме 14 жовтня. У 2019 році участь взяли 20 бігунів, які подолали дистанцію за 5 годин. Переправа через річку Тетерів – ще одна родзинка цього марафону. Заручившись підтримкою друзів з Федерації з веслування на човнах «Дракон» м. Житомира, учасники подолали 500 метрів річкою і продовжили біг знову суходолом.

  Цьогоріч організатори TopRunners Житомир планують зібрати більшу кількість учасників та запрошують долучитися до участі всіх бажаючих.

  Приєднатись можна в будь якій частині дистанції та пробігти в своє задоволення або навіть проїхати на вело будь-яку частину маршруту. З собою слід мати воду та щось поживне: фрукти, батончики.

  Маршрут з очікуваним часом прибуття :
Крошня – старт (7:00)
Сонячне – 4 км (7:25)
Довжик – 8 км (7:50)
Гідропарк - 16 км (9:00 + переправа до Зарічан на драгонботах – до 9.30)
Зарічани – 19 км (9:45)
Станишівка – 24 км (10:25)
Клітчин – 30 км (11:10)
Глибочиця – 35 км (11:50)
Світин – 41 км (12.30)
Крошня – (фініш), 44 км (13.00)

Старт о 7:00 на Крошні біля Готельно-Ресторанний Комплекс "Золоте Руно"

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework