На Житомирщині 16-річну школярку без свідомості і з травмою голови доставили до лікарні

На Житомирщині 16-річну школярку без свідомості і з травмою голови доставили до лікарні

  У Баранівському районі вночі 10 жовтня до лікарні з вулиці смт Полянка до лікарні в Баранівку госпіталізували 16-річну школярку, яка мала травму голови і перебувала без свідомості.

   До цього дівчина, повертаючись додому, спиняла по дорозі попутне авто. Триває досудове розслідування.

  За словами речниці Нацполіції області Алли Ващенко, попередньо встановлено, що близько 2 години ночі 16-річна дівчина разом з подругою поверталася з селища Полянка, де відпочивала з друзями, до Баранівки. Потерпіла зупинила попутний автомобіль та попросила водія, 19-річного жителя райцентру, підвезти їх до міста. Однак той відмовив, оскільки у салоні не було вільних місць, і рушив далі. За кілька метрів водій зупинився, бо, за його словами, почув крик. Чоловік вийшов і побачив позаду дівчину, з якою щойно розмовляв і яка уже лежала на дорозі.

  На місці події працювала слідчо-оперативна група Баранівського відділення поліції. Автомобіль правоохоронці вилучили для проведення експертних досліджень. Видимих механічних ушкоджень на момент огляду на транспортному засобі не виявили.

  За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією стаття 121 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини. Стан дівчини, яку відразу доставили до лікарні, стабільно тяжкий, вона перебуває без свідомості. У неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму.

  На сторінках груп "Місто Баранівка" та "Підслухано Баранівка" у мережі Facebook 11 та 12 жовтня з'явилися дописи, у яких вказано, що постраждалою є 16-річна Ольга Власюк, яка зараз у стані коми перебуває у реанімаційному відділенні в одній із житомирських лікарень.

 У коментарі Суспільному головний лікар Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні Юрій Довгополий підтвердив, що дівчину доставили до їхнього медзакладу. За його словами, пацієнтка зараз у важкому стані. Щодо того, чи перебуває дівчина у стані коми, Юрій Довгополий інформацію не став підтверджувати чи заперечувати – дівчина є неповнолітньою, тож, обговорювати її діагнози без згоди батьків лікарі, за його словами, не мають права.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework