Наркотичні засоби засудженим постачала організована злочинна група – усім чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину

Наркотичні засоби засудженим постачала організована злочинна група – усім чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину

  Житомирською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та незаконному збуті  наркотичних засобів до виправної колонії, скоєних організованою злочинною групою у складі чотирьох осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).

   Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, усім чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні зазначених злочинів.

  Організовану злочинну групу викрито завдяки спільним злагодженим діям прокуратури, УСБУ в області та поліції.

 За даними слідства, організатор злочинної групи - 34-річний киянин, який на той час відбував покарання в одній із колоній Харківської області. Залучивши ще трьох жителів Житомирщини, засуджений налагодив схему незаконного придбання, передачі та збуту наркотичного засобу – метадону у виправній колонії.

  Спільникам, які перебували на волі, організатор групи надавав вказівки по мобільному телефону, а гроші за наркотичні засоби перераховував на банківські картки. Вони ж, у свою чергу, відправляли придбаний «товар» через поштові відділення, ховаючи їх у косметичних засобах.

  За період з лютого по травень цього року задокументовано низку злочинів. У ході проведення санкціонованих обшуків та огляду місця події, у тому числі і на території виправної колонії, правоохоронцями виявлено та вилучено понад 40 грамів наркотичного засобу – метадону.

  З метою збереження речових доказів накладено арешт на вилучені наркотичні засоби, банківські картки та мобільні телефони.

  Досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції в області, триває.

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework