×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

О. Умінський: «О.М. Лагнюк підписав угоду від імені членів НРУ які виявили бажання вступити до нашого об’єднання , а не від партії Рух»

На адресу нашої редакції прийшов лист із заявою

стосовно ситуації із  підписанням угоди щодо створення «Руху національно-патріотичних сил Житомирщини» «Народним Рухом України».

«Рух національно-патріотичних сил Житомирщини» звертає увагу голови ЖОО НРУ М.В. Череднік на те, що керівник виборчого штабу О.М. Лагнюк підписав угоду від імені членів НРУ які виявили бажання вступити до нашого об’єднання , а не від партії  Рух.

ЖОО НРУ не входить до Руху національно-патріотичних сил, за винятком окремих членів.

Олег Миколайович користується великим авторитетом та повагою серед рядових членів Руху не тільки в області, а й в Україні.

«Просимо уважно читати Угоду», - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 31 травня, в День Святої Трійці, в село Кодня Житомирського району зʼїхались патріоти з усієї області. Збір відбувся біля Гайдамацьких могил та присвячений створенню Руху національно-патріотичних сил Житомирщини.

Представники Житомирського крайового козацького товариства «Поліська Січ», воїнів-афганців, УНСО, Патріотичної партії України, учасники АТО, волонтери Житомирщини підписали Угоду, основною метою якої є обʼєднання зусиль для захисту прав і свобод людини, родини, громади та національних інтересів України; очищення влади від корупції, свавілля та беззаконня, припинення знищення природи Полісся.

Про те, від імені Житомирської обласної організації політичної партії «Народний Рух України» голова ЖОО НРУ М.Череднік зазначив, що вони не мають відношення до підписання цієї угоди.

n 0406154629

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework