×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирській колонії гасили пожежу

4 червня 2015 року в Житомирській виправній колонії (№4) було проведено спільне з підрозділом ДСНС України м. Житомира тактико-спеціальне навчання

n 0406154650по гасінню умовної пожежі на виробничому об’єкті установи.

Спостерігали за ходом навчань та переймали досвід в організації протипожежного режиму на об’єктах кримінально-виконавчої служби перші заступники начальників УВП області, про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Метою тренування було відпрацювання спільних дій пожежних підрозділів та перевірка функціональної готовності служб колонії і їх реагування на надзвичайну ситуацію, а також удосконалення навичок з організації та проведення заходів по захисту працюючого персоналу при ліквідації наслідків пожежі.

Під час навчань було ще раз відпрацьовано алгоритм взаємодії з підрозділом оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС м. Житомира при виникненні пожежі на території об’єкту, що охороняється, Також були відпрацьовані дії по виявленню та евакуації з небезпечного середовища потерпілого та надання йому першої медичної допомоги.

Всього у навчаннях взяли участь 25 осіб та 2 одиниці спеціальної техніки. Особовий склад показав задовільний результат спільних дій служб у разі виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті кримінально-виконавчої служби області.

n 0406154650 1

n 0406154650 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework