Прокуратура Житомирщини довела в апеляційній інстанції необхідність реального покарання за крадіжки та грабежі, від яких потерпів і малолітній     

Прокуратура Житомирщини довела в апеляційній інстанції необхідність реального покарання за крадіжки та грабежі, від яких потерпів і малолітній     

   За принципової позиції ювенального прокурора, в апеляційній інстанції скасовано вирок Корольовського районного суду м. Житомира, яким особу визнано   винуватим у скоєнні злочинів за ч.2 ст.185, ч. 2 ст.15 ч.2 ст.186 та ч.2 ст.186 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців з іспитовим строком на 3 роки.

   Житомирський апеляційний суд погодився із доводами прокурора, що вирок суду першої інстанції в частині призначеного покарання не відповідає тяжкості кримінальних правопорушень (один злочин скоєно щодо малолітньої дитини) та особі обвинуваченого, раніше неодноразово судимого за злочини проти власності (останній раз був ув’язнений на 6 років).

  Відтак, апеляційним судом постановлено новий вирок з реальним покаранням - позбавлення волі строком на 4 роки і 6 місяців без іспитового строку. 

  Установлено, що житель Житомира протягом травня - серпня 2019 року скоїв чотири злочини, зокрема, два грабежі, один з яких поєднаний із застосуванням насильства щодо малолітнього, а також крадіжку та закінчений замах на грабіж.

   Злочини скоював з особливою цинічністю. Зокрема, вдень, у центрі міста, підійшовши до малолітнього, штовхнув його, а коли хлопчик впав, вихопив у нього з рук мобільний телефон та втік.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework