Стали відомі нові деталі про масове вбивство на Житомирщині та рішення суду

Стали відомі нові деталі про масове вбивство на Житомирщині та рішення суду

  Богунський районний суд Житомира продовжив тримання під вартою Анатолія Захаренка, підозрюваного у вбивстві сімох людей, до 4 березня. Крім того, у справі з'явилися нові деталі про одного із загиблих.

  Як повідомляє Укрінформ, їх озвучила дружина вбитого Романа Ханенка – Олена. За словами жінки, її чоловік у селі Новоселиця Житомирської області орендував ставок. Він розташовувався за 500 м від місця, де в травні 2020 року і трапилася трагедія, – водойми, яка була у користуванні Захаренка, - інформує obozrevatel.com.

  Ханенко уточнила, що її чоловік мав усі необхідні документи як орендар, вони були дійсними до 2022 року. Крім того, дружина загиблого розповіла, що знала підозрюваного, – вона познайомилася з ним, коли їздила з чоловіком подивитися на ставок.

  Також у суді жінка заявила, що її чоловік володів трьома одиницями зареєстрованої зброї, але їй достеменно не відомо, чи була вона при ньому в день загибелі. Згідно зі свідченнями Ханенко, чоловік із друзями у травні 2020 року поїхав у село Новоселицю, щоб відсвяткувати свій минулий день народження. Чоловік був застрахований, його смерть визнали страховим випадком, і дружина вже отримала відповідну виплату.

  Крім того, стало відомо, що 5 січня в суді мали допитати свідка Вадима Федюнина – єдиного чоловіка з компанії, якому вдалося вижити у фатальну ніч масового вбивства на Житомирщині. Однак він не з'явився на засідання через проблеми зі здоров'ям. Тому подальший розгляд справи перенесли на 10 лютого.

  Раніше родичі загиблих у суді розповіли, що дехто із чоловіків у день трагедії мав при собі зброю і квадрокоптери.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework