​В Житомирській області чоловік з ножем напав на колишню дружину

​В Житомирській області чоловік з ножем напав на колишню дружину

  Подія сталась 2 січня в одному із сіл Малинщини. У ході конфлікту між колишнім подружжям чоловік спричинив жінці тяжкі поранення, з якими її госпіталізовано до лікарні. Винуватця затримали поліцейські. Триває розслідування.

   Близько 23.30 до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію з ножовими пораненнями жительки с. Щербатівки. За наявними відомостями, тілесні ушкодження жінці спричинив її чоловік.

  Детальніше в обставинах розбирались поліцейські слідчо-оперативної групи. Так, попередньо було з’ясовано, що подія сталась в обійсті 62-річної потерпілої. Її чоловік уже кілька років проживає окремо. Того вечора він з’явився у домоволодінні жінки нетверезим і, вочевидь, на ґрунті давніх непорозумінь між колишнім подружжям виник конфлікт. У розпалі суперечки чоловік схопився за ножа і кілька разів вдарив ним пенсіонерку.

   Поліцейські затримали 67-річного підозрюваного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Подію кваліфіковано за ст.15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. У ході розпочатого досудового розслідування триває з’ясування всіх обставин.

   Після проведення необхідних слідчих дій чоловікові буде обрано запобіжний захід. За чинним законодавством замах на життя дружини може обернутися для нього позбавленням волі строком до 15 років.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework