Житомирський виконком списав 20 тролейбусів та 2 трамваї: окремі частини та металобрухт продадуть через ProZorro

Житомирський виконком списав 20 тролейбусів та 2 трамваї: окремі частини та металобрухт продадуть через ProZorro

  На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 13 січня члени виконкому проголосували за списання 20 тролейбусів та 2 трамваї, які продадуть через ProZorro на металобрухт, а ті частини, які мають задовільний технічний стан і зовнішній вигляд, спробують продати як окремі деталі.

   За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Костянтина Підпокровного, через майданчики ProZorro будуть визначати на конкурсних засадах компанію, яка прийматиме металобрухт, - передає zhitomir.info.

  Перша заступниця міського голови Світлана Ольшанська поцікавилася, чи можна якісь частини, наприклад сидіння, продати окремо, а не на металобрухт.

  Директор Житомирського ТТУ Андрій Нечуйвітер пояснив, що в однієї моделі тролейбусу комплектуючі від різних виробників і не має можливості використовувати їх в інших тролейбусах.

  «Коли ми почали їх ремонтувати, то стала така ситуація, що модель одна, а комплектуючі і деталі від трьох виробників: це завод, інститут і якийсь китайський виробник і в принципі їх використовувати як донорів на інші тролейбуси немає можливості, тому, можливо зверху вони якось презентабельно виглядають ці сидіння, але вони стоять. Сидіння готові купити окремо, але по ціні металобрухту», – сказав Нечуйвітер.

  Після обговорення Світлана Ольшанська запропонувала продавати списані тролейбуси та трамваї не одним лотом, а розбити на декілька і спробувати продати ті частини, які мають хороший зовнішній вигляд і технічний стан.

  «Візьміть і розбийте на лоти – 22 штуки в залежності від технічного стану, зовнішнього вигляду і все інше і не реалізовуйте 22, як один лот, а розбийте на лоти по логіці, як можуть придбати. Можливо в іншому місці є така сама Skoda, такої ж комплектації. Ну не міг завод виготовити одну Skoda в одному єдиному екземплярі, можливо хтось все ж таки буде потребувати і для нас це буде цікавіше, тому що ми реалізуємо дорожче, а комусь допоможемо. Якщо в перший раз не вийде, тоді реалізовуйте як металобрухт», – сказала Світлана Ольшанська.

  За таке рішення проголосували всі члени виконавчого комітету.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework