Дитина мала наколядувати гроші для п'яної матері: як соцслужби рятували дівчинку

Дитина мала наколядувати гроші для п'яної матері: як соцслужби рятували дівчинку

  У місті Бердичеві, що у Житомирській області, у жінки відібрали 9-річну доньку. Служба у справах дітей готує позов до суду щодо позбавлення батьківських прав, адже мати не дбала про доньку.

   Відомо, що сім’я вже давно перебувала на обліку служби у справах дітей. Про це повідомило видання ТСН.

   Під час рейду родини працівників соціальної служби шокувало побачене. У помешканні була п'яна матір дитини, її співмешканець та кілька сторонніх чоловіків. Усі вони розпивали алкоголь, а навколо був безлад, з харчових продуктів – тільки батон, олія та незакінчена пляшка спиртного.

  Дівчинка, якій 9 років, була у занедбаному стані. Доньку матір не хотіла віддавати. Єдиною вагомою причиною для неї було те, що "має бути Щедрий вечір, Старий Новий рік і дитина ходитиме щедрувати та посівати, заробляючи таким чином гроші".

  Жінка є матір'ю-одиначкою, якій вже давали шанс для виправлення. Вона його так і не використала. Саме тому дитину вилучили з родини та відправили до Бердичівської районної лікарні. Виявилося, що дівчинка вже встигла перехворіти на COVID-19.

  Наразі її планують відправити до Житомирського обласного центру для тимчасового перебування дітей. Поки служба у справах дітей готуватиме позовну заяву до суду про позбавлення жінки батьківських прав.

simya.24tv.ua

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework