В Житомирі хочуть об'єднати дві ДЮСШ в одну

В Житомирі хочуть об'єднати дві ДЮСШ в одну

  В Житомирі хочуть ліквідувати Дитячо-юнацьку спортивну школу №1, яка знаходиться на вул. Домбровського, 11-а, приєднавши її до Дитячо-юнацької спортивної школи №2, що розташована біля стадіону «Спартак-Арена» на вул. Хлібна, 24.

   Відповідний проєкт рішення сесії 25 січня оприлюднили на сайті міської ради, - передає sportzt.com.

  «З метою підвищення якості освітніх послуг, що надаються громаді міста, створення належних та безпечних умов перебування дітей у навчальних закладах, задля подальшої економії та раціонального використання бюджетних коштів», - так пояснюють рішення в міській раді.

  Нижче – текст з проєкту рішення сесії:

1.Припинити Дитячо-юнацьку спортивну школу №1 (код ЄДРПОУ 22059809) шляхом приєднання до Дитячо-юнацької спортивної школи №2 (код ЄДРПОУ 22059790).

2. Створити комісію з припинення дитячо-юнацької спортивної школи №1з місце знаходженням за адресою: 10014, м. Житомир, вул. Хлібна, 23, та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Встановити строк для пред’явлення кредиторами своїх вимог внаслідок припинення Дитячо-юнацької спортивної школи №1 протягом 2-х місяців від дня прийняття цього рішення.

4. Вважати правонаступником Дитячо-юнацької спортивної школи №1 після її припинення Дитячо-юнацьку спортивну школу №2.

5. Після проведення припинення Дитячо-юнацької спортивної школи №1 змінити найменування «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» на «Дитячо-юнацька спортивна школа Житомирської міської ради».

6. Департаменту освіти міської ради (Арендарчук В.В.):

6.1. Взяти під контроль проведення вивільнення працівників Дитячо-юнацької спортивної школи №1, штатні одиниці якої у зв’язку з реорганізацією підлягають скороченню.

6.2. Забезпечити внесення необхідних змін у статут, упорядкування написів в печатках, штампах, вивісці позашкільного закладу освіти, назва якого змінюється у відповідності з цим рішенням.

6.3. Забезпечити повне збереження та подальше цільове використання рухомого та нерухомого майна, що перебувало на балансі (в користуванні) Дитячо-юнацької спортивної школи №1 та передано правонаступнику, виключно для задоволення освітніх потреб Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у системі позашкільної освіти міста зі спортивним та фізкультурно-оздоровчим напрямками.

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework