Руйнувала все на шляху: у Житомирській області вантажівка злетіла просто у подвір'я людей

Руйнувала все на шляху: у Житомирській області вантажівка злетіла просто у подвір'я людей

  Фура злетіла з траси Київ-Чоп на Житомирщині. У поліції припускають, що водієві стало зле за кермом і він спрямував вантажівку на узбіччя. Але там автівка не зупинилася і на швидкості полетіла просто у двори.

   Про це йдеться о в сюжеті ТСН.

  ДТП сталася в обідню пору на в’їзді у село Березівка. Фура злетіла з траси і пронеслася метрів зо триста по людських дворах, руйнуючи все на своєму шляху.

  Машина протаранила 4 огорожі, знесла частину гаража і лише після цього зупинилася. Місцеві кажуть, що лише дивом обійшлося без жертв. За кермом вантажівки був 59-ти річний громадянин Білорусі.

  Фура злетіла з траси "Київ-Чоп" у Житомирській області.  У поліції припускають, що водієві стало зле за кермом і він спрямував вантажівку на узбіччя. Але там автівка не зупинилася і на швидкості полетіла просто у двори. Детальніше про ДТП – дивіться у сюжеті.

  "Транспортний засіб, зареєстрований у Російській Федерації, рухався у напрямку кордону. За попередньою інформацією, ймовірною причиною ДТП могло стати погане самопочуття водія", — розповіла Алла Ващенко, речниця ГУ НП у Житомирській області.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework