Коростенець утримував чотири незаконні гральні заклади

Коростенець утримував чотири незаконні гральні заклади

  Житомирською обласною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у справі стосовно організатора злочинної групи, яка займалася незаконним гральним бізнесом.

    Вироком Коростенського міськрайонного суду від 10.02.2021 організатора злочинного угруповання визнано винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 тисяч гривень.

  Судовим слідством установлено, що 31-річний житель міста Коростеня, з метою незаконного одержання прибутку, залучивши ще двох своїх знайомих (справа щодо них розглядається у суді), створив організовану злочинну групу для зайняття гральним бізнесом. 

  Так, протягом січня 2019 - липня 2020 років під його керівництвом функціонували чотири гральні заклади в Коростенському, Олевському та Лугинському районах, у яких він разом з іншими двома спільниками надавали послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет.

  Обласна прокуратура буде наполягати на призначенні аналогічних покарань й іншим учасникам злочинної групи.

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework