У Житомирі СБУ викрила на хабарі заступника командира батальйону військової частини

У Житомирі СБУ викрила на хабарі заступника командира батальйону військової частини

  Служба безпеки України викрила на корупції заступника командира батальйону однієї з військових частин, дислокованих у Житомирській області.

   За попередніми даними досудового розслідування, посадовець вимагав гроші від свого підлеглого – старшого оператора-телефоніста. За неправомірну вигоду заступник комбата обіцяв не притягувати військового до дисциплінарної відповідальності за систематичні порушення розпорядку дня.

  На початку лютого посадовець отримав від підлеглого першу суму хабара.

  Правоохоронці затримали заступника командира батальйону відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після передачі другої частини неправомірної вигоди.

  У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

  аходи із документування правопорушника проводились спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Житомирській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону.

Пресгрупа Управління СБ України в Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework