П'яний і в крові: У Бердичеві житомирський слідчий накинувся з кулаками на інспекторку поліції

П'яний і в крові: У Бердичеві житомирський слідчий накинувся з кулаками на інспекторку поліції

  Вночі 1-го березня в кафе у місті Бердичів Житомирської області сталася сварка між двома працівниками правоохоронних органів, яка переросла у бійку.

   Про це Житомир.info повідомили читачі.

  За їхніми словами, близько 3:30 год. 1 березня у Бердичеві працівник житомирської поліції, відпочиваючи у кафе «Чара» та вживаючи спиртне, поконфліктував з працівницею місцевого відділу поліції. З'ясування стосунків продовжили на вулиці: молодик ударив жінку в обличчя.

  Як стало відомо Житомир.info, бійка виникла між 23-річним слідчим Житомирського міськвідділу та 37-річною інспекторкою з адмінпрактики Бердичівського РВ.

  УВАГА! Відео містить нецензурну лексику

 

  У пресслужбі ГУ Нацполіції у Житомирській області в коментарі Житомир.info зазначили, що за вказаним фактом розпочате кримінальне провадження. Усі матеріали справи будуть скеровані до ДБР.

  «За цим фактом Бердичівським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Усі матеріали скеровуються до Територіального управління Державного бюро розслідувань, оскільки подія пов’язана з поліцейськими. Окрім того, начальником ГУНП призначено службову перевірку, матеріали якої також будуть скеровані до відповідного підрозділу ДБР. Ступінь тілесних ушкоджень встановить судово-медична експертиза», – прокоментувала речниця ГУ Нацполіції Алла Ващенко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework