Спаринг-партнери розіграли тендер з ремонту дороги в Олевському районі за 80 мільйонів

Спаринг-партнери розіграли тендер з ремонту дороги в Олевському районі за 80 мільйонів

  Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації має намір підписати договір з ПП “Автомагістраль” на капітальний ремонт 7,1 км автомобільної дороги в Олевському районі за 79,8 млн грн.

   Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro., - інформує zhitomir.info.

  Ремонт запланований на автомобільній дорозі С061506 на ділянці км 0+000 - км 7+150 (під'їзд до села Пояски), роботи потрібно завершити до 1 листопада поточного 2021 року.

  Очікувана вартість закупівлі становила - 93,1 млн грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 16%. Але це завдяки первинній пропозиції “Автомагістралі”, бо під час самого аукціону фірми запропонованих цін не змінювали.

  У документації ПП “Автомагістраль” тендерний комітет знайшов невідповідності та надав можливість упродовж 24 годин виправити помилки: надати підтвердження наявності правовідносин учасника з водієм вантажного автомобіля Кацаром Василем Борисовичем, зазначеного у довідці про кваліфікацію і досвід працівників, які будуть залучені до виконання робіт.

  23 лютого Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації опублікував намір підписати договір з ПП “Автомагістраль”.

  Ціни на матеріали переможця торгів відповідають середнім цінам на ринку.

  Конкурентом на торгах ПП “Автомагістраль” виступило ТОВ “Будстандарт ЛТД”, запропонувавши цінову пропозицію у 89,3 млн грн.

  За даними dozorro найчастіше у тендерах ТОВ “Будстандарт ЛТД” зустрічається з ПП “Автомагістраль” - 18 разів: із яких шість разів перемогу у торгах отримало ТОВ “Будстандарт ЛТД” та вісім “Автомагістраль”.

  Зауважимо, 22 квітня 2020 року пресслужба облдержадміністрації повідомила, що голова ОДА Віталій Бунечко оглянув, як проходить капітальний ремонт автомобільної дороги Попільня – Ружин на ділянці км 18+895 – км 25+105 у Ружинському районі, де переможцем відкритих торгів стало ТОВ «Будстандарт ЛТД». Тоді дешевшу на 16 млн грн пропозицію ПП «Автомагістраль» відхилили, але на фото, які ілюструють новину, працює техніка з логотипом «Автомагістралі».

  ПП “Автомагістраль” зареєстроване в Київській області, селі Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

  Зареєстроване ТОВ «Будстандарт ЛТД» в лютому 2018 року в Києві. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 100 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Валерійович Лапко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework