Житомирська ОДА для ремонту доріг знову обирає найдорожчі фірми-улюбленці

Житомирська ОДА для ремонту доріг знову обирає найдорожчі фірми-улюбленці

  У "дорожніх" тендерах департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА знову надає перевагу дорожчим пропозиціям. Різниця із запропонованою мінімальною ціною ремонту дороги становить 5-8 млн грн на кожному із трьох нижче зазначених тендерах.

   Зокрема, 26 лютого в ОДА уклали договір на ремонт 4 км місцевої дороги С062206 Новопіль-Вільськ-Кам'янка із ТОВ "Автомагістраль" за 45 млн грн. Тоді як це й же відрізок дороги "Урарту" пропонувало відремонтувати за 40 млн грн, - пише 1.zt.ua.

  Аналогічно і з ремонтом 2,6 км дороги С060610 Житомир-Вільськ через Кам'янку: департамент відхилив дві дешевші пропозиції від "Урарту" за 24,3 млн грн та ТОВ "БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС" за 24,5 млн грн і визнав переможцем ТОВ "БУДСТАНДАРТ ЛТД" за понад 29 млн грн.

  Цікаво, що керівник фірми "Урарту" Азат Сароян у коментарях в соцмережі вказував на високі відкати. Тепер же його фірма не виграє в тендерах через "недоліки в документації".

  Ремонтувати 3,7 км дороги місцевого значення С061811 Раковичі - Гута-Забілоцька теж буде не дешева фірма. Дешевшу майже на 8 млн грн пропозицію відхилили і знову обрали ТОВ "БУДСТАНДАРТ ЛТД", що відремонтує цю ділянку за 62,8 млн грн замість пропонованих 54,9 млн грн.

  Нагадаємо, ТОВ "БУДСТАНДАРТ ЛТД" ремонтувала дорогу в центрі м. Новоград-Волинський. Такий "ремонт" розкритикував із трибуни Верховної Ради нардеп від СН Дмитро Костюк:

  "60 мільйонів гривень було витрачено Житомирської обласною адміністрацією на ремонт доріг в центрі Новограда-Волинського. Асфальт зняли в травні і пів року ми спостерігали таку картину: в центрі міста асфальт знятий, не прибраний, гори сміття, табличка «Велике будівництво» Володимира Зеленського. Лише через пів року, коли вже почалися заморозки, чиновники одумалися і почали робити ремонт доріг і станом на сьогодні ці дороги довелося «зірвати» і вони не готові. За рік не змогли зробити ремонт асфальтних доріг".

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework