На Житомирщині масові зникнення привели поліцію у собаче кубло жорстокого очманілого маніяка

На Житомирщині масові зникнення привели поліцію у собаче кубло жорстокого очманілого маніяка

  У селі на Житомирщині люди втратили спокій через собак. І не тому, що ті дошкуляють місцевим. Чотирилапі безслідно кудись зникають.

   При чому як бродячі, так і домашні. І їхня кількість вимірюється десятками. У селян закралися здогадки, що до зникнення хвостатих може бути причетний їхній односелець.  І ось нарешті страшна правда відкрилася, коли разом з поліцією селяни відчинили двері сараю всенародного підозрюваного. Побачене шокувало навіть чоловіків, а деякі жінки взагалі втрачали свідомість, - розповідають "Надзвичайні новини".

  Такої жорстокості люди і уявити не могли, а стільки крові не бачили навіть досвідчені забійники худоби. Для чого ж молодик убивав безневинних тварин?

  А зараз знову шок! – Щоб їсти! А найстрашніше те, що нічого поганого у цьому сам догхантер не вбачає. Ви тільки послухайте, як виправдовується. Та чи готові односельці зрозуміти і пробачити шкуродерові? І як на все це відреагувала поліція? Ми покажемо вам моторошні кадри, але попереджаємо – дітям та вразливим глядачам на таке дивитись не можна!

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 10/03/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework