На Житомирщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП, унаслідок чого постраждали шестеро осіб, серед яких неповнолітня дитина

На Житомирщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП, унаслідок чого постраждали шестеро осіб, серед яких неповнолітня дитина

  Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть однієї людини та тілесні ушкодження різного ступеню п’ятьом особам (ч. 2 ст. 286 КК України).

  За даними слідства, дорожньо-транспортну подію у червні 2020 року скоїв житель Вінницької області.

  Рухаючись на автомобілі Volkswagen Passat по автодорозі Кременець-Біла Церква-Ржищів неподалік с. Мовчанівка Ружинського району увечері, близько 23.00 год, під час обгону попутного транспорту проявив неуважність, не обрав безпечної швидкості та зіткнувся із зустрічним автомобілем Suzuki New Gv, після чого ще й із мотоблоком.

  Унаслідок зіткнення пасажир Volkswagen Passat, батько водія, від отриманих травм помер, водій та троє пасажирів іншого автомобіля, серед яких 7-річна дитина, отримали тілесні ушкодження різного ступеню. Також постраждав і водій мотоблоку.

  Справу розглядатиме Ружинський районний суд.

  Ювенальні прокурори Житомирської обласної прокуратури підтримуватимуть публічне обвинувачення.

  Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework