Облив себе бензином і взяв до рук "травмат": подробиці стрілянини з поліцією у Коростені

Облив себе бензином і взяв до рук "травмат": подробиці стрілянини з поліцією у Коростені

  У Коростені на Житомирщині чоловік після сімейної сварки, обливши себе та свою оселю бензином, погрожував здійснити підпал, а коли дружина викликала поліцейських – узяв до рук зброю.

  Про це йдеться в сюжеті ТСН.

 На оперативних кадрах із нагрудних камер поліцейських видно, як правоохоронці спрямовують пістолет в бік озброєного чоловіка і, тримаючи палець на курку, намагаються вмовити його не стріляти. За мить правопорушник здійснює постріл. 

  "Ми сварилися. Вирішили розійтися. Тоді він пішов в гараж, взяв бензин і все облив", - розповіла дружина підозрюваного поліцейським.

  Після інциденту родина уникає камер. Зауважимо, що в момент сварки у будівлі, окрім подружжя, перебували ще троє їхніх дітей 11, 15, і 19 років.

  Поки поліцейські їхали до будинку, жінка з двома молодшими дітьми змогла вибігти на вулицю. Згодом із чоловіком почали говорити правоохоронці. 

  Господар забарикадувався і час від часу запалював перед собою вогонь. Згодом 19-річному сину теж вдалося вийти із будинку, тоді копи спробували зайти усередину, однак чоловік зустрів їх у дверях із пістолетом.

  Куля влучила в інспектора поліції Дмитра Алєксєєнка. Правоохоронець пояснив, що разом із колегами намагався вмовити чоловіка вийти, а тому не відкривав вогонь першим.

  "Після пострілу на місце скерували вже спецпризначенців. Одразу штурмувати будинок не стали - вели із нападником перемовини, аж поки не відволікли", - згадав коп.

  Підозрюваного затримали після трьох годин перемовин, у нього вилучили пістолет, попередньо, травматичний. Чи перебуватиме він під вартою, поки йтиме слідство, суд вирішить, ймовірно, у вівторок. 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 28/04/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework