На Житомирщині поліцейські знайшли зачинених дітей в повній антисанітарії

На Житомирщині поліцейські знайшли зачинених дітей в повній антисанітарії

  Днями інспектори ювенальної превенції Новоград-Волинського районного відділу поліції спільно із спеціалістами служби у справах дітей провели рейд на території Стриївської територіальної громади.

  Вони відвідували сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та перевіряли виконання батьками обов’язків по догляду за дітьми.

  Так, поліцейські в одній із таких родин застали в будинку зачиненими, без  дорослих, двоє малолітніх дітей, віком 7 і 9 років.

  Інспектори ювенальної превенції встановили місце знаходження батьків та повернули їх додому.  Як згодом виявилось, обоє пішли в особистих справах, а дітей залишили одних. Під час огляду будинку, де проживає сім’я, з’ясувалось, що у ньому немає елементарних побутових умов: відсутня постільна білизна, довкола безлад, бруд та антисанітарія.

  Відтак відносно батьків поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та направили їх до суду для прийняття відповідного рішення. Також інспектори ювенальної превенції провели профілактичну бесіду із дорослими щодо створення належних умов проживання та ведення здорового способу життя.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 29/04/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework