У Житомирі біля центральних ринків планують зробити платні парковки

У Житомирі біля центральних ринків планують зробити платні парковки

  У Житомирі планують облаштувати платні парковки для водіїв. Знаходитимуться вони поблизу центральних ринків. Тих, хто порушуватиме вимоги штрафуватимуть інспектори з паркування.

  Рішенням виконавчого комітету 22 паркозони замовлені управлінням транспорту ще у 2018 році передали на баланс КП «Житомиртранпорт». З яких приблизно 12-14 стануть платними, - йдеться у сюжеті sk1.tv.

  «Комунальне підприємство Житомиртранпорт визначено як статутний і рішенням сесії як майбутній оператор в тому числі і парковок» — повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

  Наразі проходить підготовчий етап, вирішують скільки буде коштувати паркування та хто займатиметься обслуговуванням стоянки: комунальне підприємство чи оператор. Окрім цього зараз комунальне підприємство має зробити корегування у документаціях, адже за два роки у законодавстві відбулись зміни щодо облаштування паркозон. 

  «Орієнтир — до кінця року ми маємо це господарство запустити», — додав начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.

  Контролювати процес та слідкувати за порушеннями будуть інспектори з паркування. Вони ж штрафуватимуть водіїв або ж складатимуть на них протокол. Однак інспектори розпочнуть свою роботу раніше, ніж з’являться платні майданчики. 

  Орієнтовно платні парковки будуть розташовані біля двох центральних ринків: «Сінного» та «Житнього».

  «Навколо них буде формуватися така перша зона з паркувальних місць, а інші дійсно будуть облаштовуватись під безкоштовні» — сказав начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework