В прикордонні Житомирщини затримано автомобіль з лісодеревиною

В прикордонні Житомирщини затримано автомобіль з лісодеревиною

  Транспортний засіб марки «ГАЗ-66» без реєстраційних номерних знаків вщерть завантажений лісом затримали вчора прикордонники на Овруччині.

   Реалізовуючи інформацію від співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки, охоронці кордону на одній з автодоріг прикордоння зупинили вантажівку. Під час перевірки з’ясувалось, що у двох чоловіків, які перебували в кабіні автомобіля відсутні будь-які документи на транспортний засіб та вантаж. Окрім цього жоден з правопорушників перебуваючи в контрольованому прикордонному районі не мав при собі документів посідчуючих особу.

  На місце зупинки вантажівки викликано співробітників Нацполіції, яким направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» та ст. 290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» КК України. Транспортний засіб та лісодеревина вилучено. Окрім цього, за перебування в прикордонні без документів, чоловіків притягнуто до адмінвідповідальності за порушення правил прикордонного режиму.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework