У Житомирі звільнили з-під варти кіборга ДАП, якого хотіли видати Росії

У Житомирі звільнили з-під варти кіборга ДАП, якого хотіли видати Росії

  Житомирська прокуратура звільнила з-під варти добровольця, учасника боїв за донецький аеропорт Леоніда Чемоданова ("Зельоного"). Чоловіка збиралися екстрадувати до Росії.

  Про рішення повідомив на своїй сторінці у Facebook адвокат Віталій Коломієць. Він зауважив, що на ситуацію неабияк вплинула суспільна активність, інформує obozrevatel.com.

  "На диво житомирська прокуратура мала розум і сміливість, щойно звільнили "Зельоного" з-під варти. Реально допоміг весь розголос. Всім дуже дякуємо", – написав юрист.

Звільнення Леоніда Чемоданова

  Крім того, на сторінці адвокатського об'єднання ОК LEGAL у Facebook додали, що позитивному розв'язанню проблеми посприяли Міністерство у справах ветеранів, Комісія щодо ветеранів при Офісі президента, ветеранські організації, бойові побратими воїна, а також журналісти, які активно включилися та переконали прокуратуру не робити хибного кроку.

  "Попереду ще купа юридичної роботи, щоб скасувати цю екстрадицію, будемо інформувати", – зазначили правозахисники.

  Нагадаємо, раніше стало відомо, що добровольця "Правого сектора", етнічного росіянина Чемоданова затримали у Житомирі через заочне рішення Росії від 2009 року про його ув'язнення на п'ять років. Також чоловіку інкримінували в'їзд в Україну 11 років тому за іншими документами.

Звільнення Леоніда Чемоданова

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework