Нардеп від Житомирської області наполегливо хотів повернути 50 тис. грн застави, але суд відмовив у відкритті апеляційного провадження

Нардеп від Житомирської області наполегливо хотів повернути 50 тис. грн застави, але суд відмовив у відкритті апеляційного провадження

  Суддя Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду відмовив адвокатці народного депутата Сергія Кузьміних, яка подала апеляційну скаргу на ухвалу Вищого антикорупційного суду про відмову у задоволенні клопотання щодо повернення застави.

 Відповідна ухвала від 5 вересня 2022 року оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень, - інформує zhitomir.info.

  «17 серпня 2022 року до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду надійшла апеляційна скарга захисника підозрюваного ОСОБА_1 - Криворучко Л.С. на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 29 липня 2022 року, в якій вона просить прийняти апеляційну скаргу до розгляду, ухвалу слідчого судді скасувати та постановити нову, якою задовольнити клопотання адвоката та повернути заставу заставодавцю. Вважає, що судове рішення є необґрунтованим та незаконним, постановленим з істотним порушенням вимог кримінального процесуального закону. Дослідивши матеріали за апеляційною скаргою, суддя-доповідач вважає, що у відкритті апеляційного провадження необхідно відмовити», - йдеться в ухвалі.

  Скріншот з ухвали Апеляційної палати ВАКС

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework