Хочу брати участь у творенні історії України – доброволець бригади “Лють” із Житомирщини. ВІДЕО

Хочу брати участь у творенні історії України – доброволець бригади “Лють” із Житомирщини. ВІДЕО

  Приватний підприємець з м. Коростишева, що на Житомирщині, вже пройшов основні етапи відбору та співбесіду з поліцейською комісією. Далі – підготовка у підрозділі. Він не хоче втрачати ані хвилини, аби допомогти захисникам України, які зараз знаходяться на передовій.

«Нам вже буде легше, адже ті хлопці, які з перших днів стримують окупантів, зробили все для перемоги. Ми маємо завершити справу тих, хто своїм життями заплатив за це», – каже Олег.

  Він розповідає, що на другий день повномасштабного вторгнення був у місцевому військкоматі. Там запропонували чекати виклику, тож зайнявся волонтерством.

«Не вважаю це якоюсь надзвичайною справою. Бо допомогою армії та людям, хто цього потребував, займалися всі. Сімейний бізнес у нас пов’язаний з продуктами, тож саме їх ми й доставляли, куди потрібно: на пункти збору, у міський центр, у школу, де навчається молодший син тощо».

  Разом з дружиною Олег виховує двох синів. Їм зараз 14 та 19 років. Він зауважує, що рішення піти добровольцем у «Лють» правильне, бо він має бути прикладом для синів.

«Не хочу бути просто глядачем, братиму участь у творенні історії України. Це буде й частинка моєї, хоч і маленької, історії. Маю думку, що найтяжчі, найдраматичніші часи ми вже пережили. На нас зараз покладається місія: звільнити територію України й поставити крапку», – резюмує доброволець штурмової бригади «Лють».

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework