#Плічопліч: Будівельники Житомирщини продовжують працювати над відновленням села Трифонівка

#Плічопліч: Будівельники Житомирщини продовжують працювати над відновленням села Трифонівка

  На Херсонщині активно триває процес відновлення села Трифонівка Великоолександрівської громади.

  Нині роботи з відновлення пошкоджених об’єктів проводяться 3 підрядними організаціями: ТОВ «Артхаус», ТОВ УК «Комфорт-Буд», ТОВ «ТПК «Центр-комплект».

  Станом на 18 серпня вже відбудовано 21 будинок по вулиці Зелена. Також роботи заплановані за адресами: Зелена, 9; Зелена, 15; Зелена, 17; Зелена, 50; Зелена, 51 А та Зелена, 56. Зазначимо, що окрім житлових будинків триває активна робота над відновленням 2 соціальних об’єктів (дитячий садочок та фельдшерський пункт).

“Місцеві жителі на 90 % задоволені роботою наших ремонтників. Разом з тим, ми продовжуємо працювати над інфраструктурними покращеннями та іншими проєктами. Продовжуємо ремонт пошкоджених фасадів, замінюємо та перекриваємо покрівлі будинків… робимо усе можливе, щоб забезпечити комфортне життя для мешканців села Трифонівка.” – зазначив підрядник Павло.

  На решті об’єктів триває заміна покрівлі, дверей та вікон, а також активно ведуться роботи з відновлення пошкоджених фасадів.

“Ці ініціативи спрямовані на подальше відновлення села, створення комфортних умов для його мешканців і забезпечення стабільного розвитку громади. Варто зазначити, що місцева громада активно долучається до співпраці, намагаючись надати необхідну підтримку та допомогу нашим працівникам” – зазначив Павло.

  Цей процес відновлення стає прикладом колективних зусиль, спрямованих на покращення життя місцевих жителів.

“Ми не плануємо зупинятися на зробленому. Прагнемо надалі активно працювати над відновленням об’єктів. Хочемо забезпечити найвищу якість виконання всіх будівельних і ремонтних робіт” – говорить підрядник.

  Разом з іншими областями ми відновимо населенні пункти Херсонщини. Адже разом ми непереможні!

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework