Житомирщина продовжує надавати прихисток українцям, що через російську військову агресію вимушені покидати рідні домівки

Житомирщина продовжує надавати прихисток українцям, що через російську військову агресію вимушені покидати рідні домівки

  23 українці, серед яких 6 дітей, знайшли прихисток на Житомирщині. Попри небезпеку та труднощі, люди прибули евакуаційним потягом до м. Бердичева, де їх відразу зустріли заступник начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко, правоохоронні органи, представники товариства Червоного Хреста та благодійного фонду ”Карітас України”.

  Завдяки спільним зусиллям і гуманітарній координації, переселенцям допомогли перенести особисті речі та пригостили теплим сніданком.

  Окрім матеріальної підтримки, особливу увагу було приділено психологічній адаптації. Психологи ДСНС провели індивідуальні консультації з тими, кому потрібна підтримка в подоланні травматичного досвіду та адаптації до нових умов життя. Також, влада забезпечила ВПО гарантованою державною фінансовою допомогою і предметами першої необхідності.

  Після цього 21 переселенця (двоє вирішили залишитися на самопоселенні) було перевезено до місць тимчасового проживання у Пулинську і Курненську громади.

  Такі події вказують на готовність допомагати один одному в складних ситуаціях.

  Разом ми сильні!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework