Віталій Бунечко провів робочу зустріч з начальницею Західного міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби

Віталій Бунечко провів робочу зустріч з начальницею Західного міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби

  19 вересня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко провів робочу зустріч з начальницею Західного міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби Ольгою Смалій. Також участь у зустрічі взяв керівник апарату ОВА Олег Шарварко.

  Під час зустрічі було обговорено хід реалізації першочергових  завдань —  розвитку професійної, ефективної, стабільної, політично неупередженої державної служби, що відповідає стандартам Європейського Союзу. Зокрема, учасники розглянули заходи з розвитку Інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах (HRMIS) та її впровадження в органах державної влади.

  Важливий напрям про який також згадали під час зустрічі — впровадження єдиних підходів в оплаті праці та дієвої системи мотивації державних службовців.

«Державна служба змінюється, і ці зміни диктує ситуація в країні та світі», — підкреслив Віталій Бунечко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework