Народний депутат Сергій Кузьміних спільно з лікарями піклується про здоров’я жителів Житомирщини

Народний депутат Сергій Кузьміних спільно з лікарями піклується про здоров’я жителів Житомирщини

   У Житомирській обласній клінічній лікарні вже півтора місяці працює сучасна електрофізіологічна лабораторія. Наша область стала однією з п’яти, де тепер за допомогою високих технологій рятують життя пацієнтам з порушеннями ритму серця. Ще вчора їм призначали тривале медикаментозне лікування. А нині жителям області доступні сучасні технології, що дають змогу назавжди забути про проблему й жити повноцінним життям.

  Це найновітніший метод хірургічного лікування порушення ритму серця. Уже проведено 15 таких високотехнологічних оперативних втручань. Як розповів очільник обласної лікарні Богдан Леськів, результати вражаючі. Адже всі пацієнти, що перенесли такі операції, повністю вилікувалися від проблем з порушеннями ритму серця.

  «Зараз лікування в лабораторії для пацієнтів безкоштовне. Громадяни повністю забезпечуються всіма розхідними матеріалами. Разом з тим, лікарня подала відповідні документи до Міністерства охорони здоров’я України для забезпечення в подальшому необхідними розхідними матеріалами, які коштують від 50 до 250 тис. грн.», - розповів генеральний директор Житомирської обласної клінічної лікарні імені О. Гербачевського.

  Також представники лікарні звернулися до народного депутата України Сергія Кузьміних щодо сприяння в розподілі цих препаратів для жителів нашої області.

  Народний депутат України, представник профільного комітету Сергій Кузьміних постійно сприяє доступності для жителів Житомирщини сучасних можливостей у медицині. Ось і сьогодні народний обранець ознайомився з роботою лабораторії в обласній лікарні. А також обговорив з лікарями нагальні потреби для ще більш оперативного і якісного вирішення тих викликів, що стоять перед медичною сферою в області.

  «Поряд з підтримкою армії, здоров’я кожного з наших співгромадян – це питання номер один як для держави, так і для мене особисто, як для народного депутата. Здоров’я – це щасливі діти і впевнені в завтрашньому дні батьки. На моє переконання, кожен народний депутат має робити свій щоденний внесок у питання покращення стану медичної сфери. Адже це кроки до процвітання і стабільного розвитку країни та щастя кожного її жителя», - наголосив Сергій Кузьміних.

  Представник Житомирщини у Верховній раді подякував лікарям, які щоденно борються за життя жителів області, зокрема і наших захисників, нашої активної, небайдужої молоді. А також - людей поважного віку, які весь вік тяжко працювали. А нині наш спільний обов’язок – врятувати їхні життя і забезпечити гідні умови для дійсно заслуженого відпочинку.

404233613 689850209595073 7032559799113082088 n

403910202 671519561756131 5954303803869160181 n

Пресслужба народного депутата України Сергія Кузьміних

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework