Віталій Бунечко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головування Президента України Володимира Зеленського

Віталій Бунечко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головування Президента України Володимира Зеленського

  Вчора начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головування Президента України Володимира Зеленського.

  Від моменту створення Конгрес був та залишається майданчиком для відкритого діалогу між центральною владою та органами місцевого самоврядування. І той факт, що такі регулярні зустрічі продовжуються навіть в умовах повномасштабного вторгнення, є яскравим свідченням дотримання Україною принципів демократії – того, з чим не може співіснувати в одному світі наш ворог.

  На обговорення членів Конгресу виносились найбільш актуальні для нашої країни питання. Зокрема важлива перемога України у міжнародних відносинах – початок перемовин про вступ нашої Держави до Європейського Союзу.

  На конгресі більшість часу присвятили обговоренню безпекових питань та продовженню боротьби з агресором. Для цього потрібно спрямувати усі зусилля задля підтримки Збройних сил України. Також на порядку денному залишається захист наших населених пунктів, кордонів, безпека громадян, боротьба з колаборантами, ліквідація наслідків російських ударів по містах та селам України.

  Наша сила в єдності й саме її сьогодні знов продемонстрували учасники Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

  Працюємо далі задля нашої Перемоги!

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework