#ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба розпочала 23 моніторингові процедури завершених публічних закупівель

#ПрозорістьТаПідзвітність: Держаудитслужба розпочала 23 моніторингові процедури завершених публічних закупівель

  Робоча група «Прозорість та підзвітність» Житомирської обласної військової адміністрації на черговому засіданні опрацювала оголошені закупівлі, по яким Державна аудиторська служба України проводить моніторинг публічних закупівель.

  Робоча група звернула на такі моніторинги, як капітальний ремонт підлог та системи водовідведення споруди цивільного захисту (ПРУ) КЗ «Чуднівський ліцей». Замовником виступає Комунальний заклад “Чуднівський ліцей” Чуднівської міської ради Житомирської області. За результатами проведеної процедури було визначено переможця, а саме ТОВ «Забудовник», строк виконання робіт був визначений до 25 грудня 2023 року, вартість – 5 млн 481 тис грн.

  Договір на прибирання тротуарів в місті Житомир між Комунальним підприємством “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради та КВЖРЕП № 8 на суму 9 млн 597 тис грн. Послуги будуть надаватися протягом 2024 року та кінцевою звітною датою є 31.12.2024 року. Враховуючи вартість та об’єм послуг даному договору передувала процедуру публічної закупівлі на майданчику Prozorro з опублікуванням всієї документації та наданням чесної конкуренції контрагентам.

  Публічна закупівля Черняхівської селищної рада в листопаді щодо капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Гагаріна в с. Мала Горбаша Житомирського району Житомирської області з очікуваною вартістю 8 млн 572 тис грн. Оскільки надійшла одна тендерна пропозиція, договір підряду було укладено з виробничо-комерційною фірмою «УРАРТУ» 27.11.2023року. Західний офіс Держаудитслужби розпочав моніторинг вказаної закупівлі.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework