#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенської РВА провела аналіз закупівель на «ZAKUPIVLI.PRO»

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенської РВА провела аналіз закупівель на «ZAKUPIVLI.PRO»

  Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують моніторинг системних видатків у розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику «ZAKUPIVLI.PRO».

  Так, проведено моніторинг 6 публічних закупівель, дві з яких були опрацьовано детальніше.

  Одна із закупівель — це «Послуги на знесення аварійних дерев та кронування зелених насаджень на території закладів освіти Коростенської міської територіальної громади» на суму 642 000 грн , яка оголошена відділом освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради. Було з’ясовано, що будуть надані послуги з санітарної обрізки, омолодження дерев, видалення сухостійних, аварійних дерев, навантаження, вивезення та утилізація утворених відходів на територіях закладів дошкільної освіти та початкових шкіл міста відповідно до актів обстеження зелених насаджень.

  Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради здійснило закупівлю «Послуги з організації безплатного харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у закладах загальної середньої та професійної освіти, розташованих на радіоактивно забрудненій території Коростенської міської територіальної громади Житомирської області» з очікуваною вартістю 49 047 332,31 грн. без ПДВ.

  Переможцем даної закупівлі було визнано єдиного учасника, а саме Комбінат громадського харчування Коростенської райспоживспілки з пропозицією 45 024 274,3 грн. без ПДВ. Договір підписано 12.02.2024 р.

  Тендер проаналізовано, він є законодавчо і технічно обґрунтованим з додаванням необхідних документів.

  Нагадаємо, що 10 жовтня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко підписав розпорядження про утворення робочої групи з питань протидії корупції під назвою «Прозорість та підзвітність».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework