В Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. ВІДЕО

В Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. ВІДЕО

  Під час робочої поїздки в Овруч передали 12 одиниць техніки для потреб Збройних сил України. Чергова поставка для наших військових відбулася в рамках плідної співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та Овруцька міська рада з нашими естонськими друзями з благодійного фонду «Сакала».

  Представники підрозділів десантно-штурмових військ та територіальної оборони отримали 4 пікапи, 2 позашляховики, один мікробус, 2 квадроцикли та 3 причепи. Транспортні засоби пройшли все потрібне технічне обслуговування та незабаром почнуть допомагати нашим воїнам виконувати бойові завдання на особливо складних ділянках фронту.
  Силами небайдужих овручан та громадського об'єднання "Союз Чорнобиль Україна" передали 24 дрони для аеромобільної бригади та бійців територіальної оборони. Впевнений, що техніка допоможе безжально нищити ворога.
  Також вшанували пам'ять Героїв, які поклали своє життя за Незалежність України. Ми не маємо права забути тих, хто заплатив кров'ю за нашу свободу, тому конвертуємо нашу злість та помсту в допомогу нашим ЗСУ.

  Дякуємо силам оборони за можливість працювати та розвивати Житомирщину, нашим друзям з Естонії за підтримку та усім небайдужим громадянам, які щодня долучаються до зборів на підтримку Збройних сил України. Продовжуємо працювати та наближати нашу Перемогу!

Новини Житомира

 

Последнее изменение Воскресенье, 07/04/2024

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework