×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

16-річний бердичівлянин обікрав кілька магазинів

Уночі у м. Бердичеві оперативники карного розшуку затримали 16-річного хлопця

n 1506154789під час вчинення ним чергової крадіжки з місцевого магазину.

Минулого тижня міліція уже затримувала парубка за таких обставин. Нині встановлена його причетність до десятка подібних злочинів.

Про це повідомляє Бердичівський МВ УМВС України в Житомирській області.

Уночі 11 червня на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа потрапила до приміщення чергового магазину. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої затримали зловмисника під час спроби викрасти з торгівельного закладу продукти.

Особа 16-річного бердичівлянина виявився вже знайомою правоохоронцям: минулого тижня вони затримували його під час вчинення аналогічного злочину.

– Наразі встановлена причетність затриманого до десятка подібних крадіжок, що упродовж кількох місяців були вчинені у м. Бердичеві. На те, що він є фігурантом кримінальних проваджень, хлопець не зважає і продовжує вчиняти злочини, - коментує заступник начальника Бердичівського МВ УМВС Валерій Кравчук. – У зв’язку з його віком питання взяття під варту вирішити проблематично.

Юнак свою вину визнає, проте не може чітко пояснити, чому зважується на протиправні дії. В усіх встановлених випадках він потрапляв до магазинів, пошкоджуючи захисні ролети та склопакети на вікнах торгівельних закладів. З приміщень виносив, чим міг поживитися і що міг витратити на власні потреби.

За всіма фактами триває досудове розслідування за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення) Кримінального кодексу України. Хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

n 1506154789 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework