×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На трасі Київ-Ковель знайшли труп велосипедиста

80 порушень ПДР було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби.

n 1606154801Затримано 8 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 11 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів.  За минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина загинула.

Близько 04:45 15 червня до диспетчера швидкої екстреної медичної допомоги Коростенської ЦМЛ, надійшло повідомлення від особи, яка відмовилась надати свої анкетні дані, про те що на 162 км на узбіччі автодороги Київ-Ковель, на відстані близько 4 метрів, виявлено труп невідомого велосипедиста чоловічої статті на вигляд близько 50 років. Також було встановлено, що водій невстановленого автомобіля, допустив наїзд на громадянина та з місця пригоди зник.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до Вас за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди або відносно осіб, що причетні до її скоєння, прохання повідомляти за тел. 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework