×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Норвежці подарували корост енцям сучасні машини швидкої допомоги

Днями Коростень відвідала делегація з Норвегії.

n 1806154835І як завжди, норвезькі друзі приїхали до древлян не з порожніми руками.

Про це повідомляє prokorosten.net.

8 червня в центрі міста біля дитячої поліклініки норвезькі благодійники передали дві сучасні машини швидкої допомоги. Автомобілі стануть на чергування одразу після розмитнення та оформлення всіх необхідних документів. Варто зазначити, що кожна з подарованих коростенцям машин є дуже потрібною для ефективної та вкрай важливої роботи медиків «швидкої».

Раніше, завдяки норвезьким друзям в Коростені з'явилися дві нові пожежні машини й автомобілі швидкої допомоги. А в березні 2013 року норвежці подарували Коростеню автомобіль Renault Master, який був переобладнаний під «Соціальне таксі» для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями.

«Пояснюючи назву місії «Віра. Надія. Любов», норвезькі друзі часто наголошують, що саме через любов до ближнього, можна повернути людям віру та надію на краще майбутнє. І ось уже двадцять років ця місія займається великою благородною справою в нашому місті, – розповів координатор громадської організації «Вітер Надії і Любові» Сергій Ковальчук. – Завданням коростенців є перетворити благодійний вчинок закордонних друзів в джерело добробуту для нашого народу. Треба продовжувати і розвивати цю доброчинну справу, знаходячи підтримку та розуміння у суспільстві».

Від того, наскільки швидко до пацієнта прибуде автомобіль« швидкої», буде залежати проходження його лікування. Однак іноді на кону стоїть людське життя. Запізнившись на хвилинку або не маючи при собі потрібного медичного обладнання, лікар приречений на нездатність допомогти. Звести до мінімум подібні трагічні моменти – першочергове завдання соціально здорового суспільства. Дуже цінно, що громаді Коростеня в цьому допомагають вірні друзі з Норвегії.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework