×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Учні Озерненської гімназії плетуть маскувальні сітки для бійців в АТО. ФОТО

Волонтери Полісся за підтримкою Озерненської гімназії Житомирського району

n 2306154886за два тижні сплели три маскувальні сітки для української армії.

Сітки вже передали  бійцям 30-ої бригади окремого танкового батальйону, які нині перебувають в зоні АТО.

«Активну участь в плетінні брали діти, які ходять у літнійтабір при гімназії, а також і деякі вчителі, разом з небайдужими мешканцями смт Озерного та представника Волонтерів Полісся - Самойленко Оксани Петрівни та її помічника Ісаєва Володимира», - пишуть на своїй сторінці у Фейсбук «Волонтери  Полісся».

«Вплітали вузлик за вузликом, зі щирою надією на перемогу захисників і мирне майбутнє. Обплітаючи риболовську сітку клаптиками матерії, педагоги навчального закладу з гіркотою в душі й на серці сприймають сам факт того, що в 21 столітті, діти добровільно виготовляють маскувальні сітки збройним силам.

Водночас величезну радість й гордість у них викликає небайдужість, людяність та самовідданість юних громадян. Факт того, що усі небайдужі об'єдналися, здружилися заради допомоги нашій країні, вже говорить про максимальну консолідацію суспільства.

 "Нам дійсно є на кого покластися, довірити світле майбутнє. Адже уявіть на хвилинку, що вони зможуть зробити для країни через років 5 - 10, якщо зараз, у своєму дитячому віці, демонструють відданість своїй державі", - каже один старшокласник. Волонтери розповідають, що така допомога – саме те, чого справді не вистачає бійцям в умовах настання бойових дій.

Плетемо сітки й молимося, щоб ще й ця енергія помагала хлопцям на Сході. Якби ж усі, хто сидить зараз удома, знали, що 30 хвилин їхнього часу можуть врятувати чиєсь життя...

Дякуємо усім хто прийняв активну участь та допоміг нашим волонтерам та команді "Волонтери Полісся".

Ми віримо що згодом запанує мир і нас чекає тільки світле майбутнє!"».

«Стаття написана 15-річним хлопцем з Озерного Володимиром Ісаєвим. Він не тільки зміг стати співорганізатором акції по плетінню маскувальних сіток але ще й створив замітку для нашої сторінки.

Доповню від Волонтерів Полісся: якщо серед молоді буде хоча б відсотків 60 таких пітріотів - ми здолаємо ВСЕ!», - написали волонтери.

n 2306154886 1

n 2306154886 1

n 2306154886 1

n 2306154886 1

n 2306154886 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework