×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Боєць 30-ої бригади отримав поранення під Дебальцевим та потребує допомоги

24-річний Євген Поплавський родом із села Прилуки Овруцького району Житомирської області.

n 2306154893Військову службу проходив у складі 30-ї окремої механізованої бригади, першого батальйону. Брав участь у бойових діях в зоні АТО – у найнебезпечніших військових операціях і сутичках. Адже боротися за мир і оберігати спокій рідних людей – вважав за свій  святий обов’язок! Про його бої на передовій мама Світлана Михайлівна – дізналася випадково, - пише Ера Медіа.

...У березні хлопець разом з побратимами виїхали з Новограда-Волинського (з місця дислокації бригади) у Херсонську область, де тривалий час стояли на кордоні з Кримом, охороняючи свої території від російських військових та найманців.

Влітку їхній бойовий склад направили безпосередньо в зону АТО! Саур-Могила, Степанівка, Боково, Платове, Красний луч, Червона поляна, Лутугине і це лише частина тих місць, де наші герої гідно тримали оборону. Потім восени – ротація: змога побачити і побути разом із сім’єю та коханою, трішки відновитися, набратися сил аби знову в бій! З кінця січня до червня (майже 5 місяців) другий захід в АТО, який для деяких закінчився трагічно. Так, під час одного з боїв біля Дебальцевого Євген Поплавський був тяжко поранений в голову. З сином не було зв’язку та й на душі було не спокійно! – каже мама Жені...Материнське серце – завжди передчуває біду! Хвилювання за свою дитину, скільки б років їй не було, сильніші за будь-які інші переживання! – говорить Світлана Михайлівна

Женю перевезли з Артемівська до Харківського шпиталю, де терміново прооперували. Його ввели в штучну кому після операції, щоб зменшити навантаження на мозок, адже стан хлопця був дуже тяжкий. А вже коли бійцю стало краще  – перевезли до столичного військового госпіталю.Тут  він пережив ще одне хірургічне втручання!  І зараз знаходиться у реанімації!

Попереду – тривале лікування, операції, пластика і реабілітація! Підтримка друзів, волонтерів, незнайомих людей об’єднує довкола нашого спільного лиха! Адже в Жені попереду ще ціле щасливе життя! Багато людей вже відгукнулося, підтримуючи хлопця у скрутну хвилину     

Тож, не будьте байдужими ! Адже допомогти Євгену Поплавському можете і ви!

Номер рахунку   бійця –  відділення Приватбанку: 6762 4683 1576 6679 на ім’я його мами Поплавської Світлани Михайлівни!

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework