×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі визначали кращих стрільців

У житомирському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамо»

n 0107155001відбувся щорічний обласний чемпіонат з прикладної стрільби між силовими відомствами.

«Золото» у командному заліку вже вкотре вибороли представники УМВС області, - про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Традиційно у змаганнях беруть участь команди УМВС, УСБУ, прикордонників, державної пенітенціарної служби, міських та районних відділів міліції Житомирщини, стройових підрозділів УМВС та інші.

Цього разу відмінне володіння табельною вогнепальною зброєю продемонстрували майже сотня учасників.

Команди-учасниці розділилися на дві групи. У першій змагалися представники УСБУ, УМВС, прикордонники, представники Національної гвардії України та інші. У другу групу потрапили команди з міськрайвідділів УМВС області, училища професійної підготовки працівників міліції та судової міліції «Грифон».

У першій групі бронзовими призерами Чемпіонату стали представники обласного Управління державної пенітенціарної служби, «срібло» отримали представники Управління СБУ.

А «золоту» першість вкотре виборола команда Управління МВС у складі пенсіонера органів внутрішніх справ Олександра Шевчука та слідчих Слідчого управління УМВС Олександра Ваховського та Валентини Коротких-Булавіної.

У другій групі лідерами змагань стали міліціонери спецроти судової міліції «Грифон», друге місце посіли викладачі Житомирського училища профпідготовки працівників міліції, третє – працівники Ружинського районного відділу міліції.

n 0107155001 1

n 0107155001 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework